18 Mayıs 2010 Salı

Mobilya Seçimindeki Faydalı Deneyimim



 Merhaba sevgili arkadaşlar, yaşamınızın ve evinizin düzenli olması için sizlerle paylaşmak istediğim bazı püf noktaları var. Evinizdeki işleri kolaylaştırmanın yollarını bulmalıyız. İlk olarak mobilya seçiminden başlayalım. Koltuk takımı, vitrin, yemek odası ve yatak odası takımlarının ayaklı olmasına dikkat edin. Elektrik süpürgesiyle süpürürken, sopalı yer silecekleri ile silerken sopalarının mobilyalarınızın altına girmesi toz ve gübür olayını azaltacaktır,çünkü mobilyaların ve yatağınızın altı çok toz olur.

    Gardrobu seçerken çekmece ve kazakları dürerek yerleştireceğiniz rafların sayısının çok olmasını tercih edin. Çünkü büyük ve derin dolap içleri sizin işinizi zorlaştırır. Yatağınızın altında baza veya çekmece olması da odanızı düzenli ve sade gösterecektir.

    İnce bir püf noktası daha; yapılacak işleri gözünüzde büyütmeden, sonuç bilinciyle yaparak, işin bitmiş halini düşünmelisiniz. Bu şekilde yapılan işler insanı yormaz, sanki sizin yerinize bir başkası çalışıyor gibi olur ve huzuru da size kalır.

    Düzenli evinizde sevgiyle ve mutlu kalın!...

1 yorum:

Unknown dedi ki...

Yakında oğlum evliliği seçeceğinden, yazınız benim ve müstakbel gelinimin ilgisini çekti. Evimizin kurulmasında sizden faydalanacağımızı umuyoruz. Yazılarınızın devamını bekliyoruz.İyi günler dileğiyle.

Yorum Gönder