30 Mayıs 2010 Pazar

Giysi Dolabımı Nasıl Daha Kullanışlı Hale Getirdim

Evimize yeni taşındığımız zamanlardı, yatak odamızdaki gömme dolap bizim istediğimiz kullanım şeklinde değildi. Eşimle beraber düşündük, taşındık ve nihayetinde bazı rafları çıkarmaya karar verdik. İki adet gardrop askı tutacağı ve dolap rafımızın eni ölçüsünde metal su borusu alarak değişikliği yaptık. Resimde gördüğünüz gibi, metal askı tutacağı bulamadığımız için kahverengi olanını aldık. Aynı renk askılarla daha kullanışlı ve göze hoş gelecek şekilde yerleştirdim. Gördüğünüz boş askıların sebebi de pantalonlarımın şu anda benimle seyahatte olması. Fotoğrafı oğlum çektiği için ona da çok teşekkür ederim.

Bir püf noktası olarak da; eğer giysilerinizi (t-shirtler, gömlekler, bluzlar, vb.) raflara veya çekmecelere dürerek koyarsanız, kat izi olacak ve kırışacaklardır, giysilerinizi askıyla asmanız onların ütülü kalmasını sağlayacaktır. Bu da size üstünüzü değiştirmede zaman kazandırır ve daima temiz, bakımlı ve ütülü olarak giyinerek etrafınızdakilere iyi örnek olursunuz. Giysileri askıya asma fikri, detay gibi görünse de, aslında yaşamınıza düzen getirir ve zamanı siz yönetirsiniz.


Sonuç olarak, gardrop satın alırken askılı bölümlerin daha fazla olmasına dikkat etmeniz size büyük kolaylık sağlayacaktır.

Tertip ve düzen rehberinizden sevgilerle...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder