13 Ağustos 2010 Cuma

Ev Faturalarını Düzenlemek ve Dosyalamak


Banka ekstreleri, elektrik, su, doğalgaz, telekom, cep telefonu, vb. gibi faturaları ve önemli kâğıtları nerede bulundurursunuz? Çekmecede mi, yoksa dolapta dosyalanmış durumda mı? Ya da yerlerini bile hatırlamıyorsunuz, öyle mi? Eyvah ki eyvah. Diyelim ki şimdi telefon çaldı ve aileden birisi de sizden bir bilgi istedi, ya da tam evden ayrılırken yapmanız gereken bir işi hatırladığınızda, size lâzım olan dokümanı bulmanız gerekti, o andaki telâşı düşünüyorum da...Aslında bunun çözümü var, o da faturaları düzenlemek.

Faturalarınızı düzenlemek size zaman kazandırır ve hayatınızı kolaylaştırır. Stres yaşamak yerine, düzenli olmanın huzurunu yaşarsınız.

Office 1 Superstore gibi kırtasiye çeşitlerinin bol olduğu mağazalarda bu ihtiyacınıza uygun çok güzel ürünler var. Buralara giderek zevkinize ve bütçenize uygun olan dosyalardan alabilirsiniz. Sonra fotoğraftaki gibi siz de faturalarınızı düzenlersiniz. Bu yeni düzen hakkında, ailenizdeki diğer bireyleri de bilgilendirin ki, böylelikle hem kendiniz, hem de aileniz, gerektiğinde aradığınız faturayı hızlıca ve kolayca bulabilirsiniz.

Yukarıdaki fotoğrafta gördüğünüz, evimizde kullandığımız dosyamız. Neşeli ve mutlu bir insan olduğum buradan da belli, renkli ve cıvıl cıvıl bir dosya bana güzel enerjiler göndererek yaşam enerjimi arttırıyor. Beni o mağazalarda bir görseniz, küçük bir çocuk gibi her objeye tek tek bakarım. Yeni ürünlerin içinde, nasıl kullanıldığını, ne işe yaradığını anlamadığım olursa, hemen görevlilere sorarım. O kadar çeşidin içinden ben fotoğraftakini beğenmiştim. Umarım, siz de kendinize, buna benzer bir düzen kurarsınız ve sonuçtan da memnun kalırsınız.

Düzenli olmanın keyfini, ailece yaşamanız dileğiyle,

Tertip ve düzen rehberinizden sevgilerle,

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder