17 Mart 2011 Perşembe

Biz Kadınlar, Çantalarımızı Nasıl Yerleştirmeliyiz?


Biz kadın ve genç kızların, özellikle aksesuar olarak kullandığımız büyük çantalarla yaşadığımız sıkıntıyı başkasının görmesini hiç istemeyiz. Çünkü aradığımız objeyi bir türlü bulamayız, bazen de çantanın içinden, üsttekileri dışarı çıkararak dipte kalanları görmeye çalışırız. Bu olaylar bankada veya alışveriş sonrası ödeme yaparken sık sık başımıza gelir, mahcup olur ve yüzümüz kızarır.

İşte tam da bu tür durumlar için inanılmaz güzel bir çözüm var, o da çanta içi düzenleyici. 

Çanta düzenleyicisinde objelerinizi her zaman aynı bölmeye koyarsanız bir zaman sonra yerlerini ezberleyip, aradığınızı hemen bulabilirsiniz. Ayrıca bir gözüne de yerleştireceğiniz, pilli küçük fenerin ışığı ile veya cep telefonunuzla akşam bile kolaylıkla çantanızdan ihtiyacınız olanı çıkarabilirsiniz.


Çanta İçi Düzenleyici









Daha önce de yazdığım, evimizdeki tertip ve düzeni sağlarken kullandığımız çekmece düzenleyiciler gibi, artık çantalarımızda da bu düzenleyicilerle kolaylık yaşarız. Fotoğraflarda gördüğünüz gibi çizgili olanı körüklü, yani pileli olarak diktim. Çünkü objeleri içinden alması daha kolay olur diye düşündüm, gerçekten de haklı çıktım. Kullanışlı olduğu kadar, düzenli bayanlar için de güzel bir çözüm.



Çanta İçi Düzenleyici









Artık çanta değiştirmek benim için eziyet olmaktan çıktı, çünkü sadece çanta düzenleyicisini içindekilerle birlikte bir bütün olarak alıp, hızlıca ve kolay bir şekilde diğer çantama yerleştiriyorum. Böylelikle, anahtarım, gözlüğüm, vb.. objeler için “Tüh! diğer çantamda kaldı” sözü de benim için tarihe karıştı. Sonuçta, farklı çantalarımı daha sık kullanıyor ve bundan da büyük zevk alıyorum. Üstelik mağazada çanta bakarken, ay bunun içinde hiç cebi yokmuş! gibi sözlere gerek kalmadan, beğendiğim her türlü çantayı alabilirim. Ne de olsa çözümü bende:)

Sizler de beğendiğiniz desenlerde, farklı kumaşlardan, istediğiniz uzunlukta dikebilir ve kullanabilirsiniz. Aynı zamanda hoş ve kullanışlı bir hediye olarak da düşünülebilir.

Siz de çanta değiştirirken, ya da çantanızda bir şey ararken zorlanır mısınız? Bu tarz bir çanta düzenleyici hakkında ne düşünüyorsunuz? Hali hazırda kullananlarınız var mı? Düşüncelerinizi bizimle paylaşmanızı bekliyoruz.

Tertip ve düzen rehberinizden sevgiler,

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder