16 Mayıs 2010 Pazar

Düzenli Evim Başlıyoorrr...

İnsanların yaptığı işin en iyisini yapmaları gerektiğini düşünen bir ev hanımı olarak; yıllardan beri ev düzenine çok önem veririm. Huzurlu ve sevgi dolu bir ev ortamını sağlayan en büyük etkenlerden birinin tertipli ve düzenli bir ev olduğunu düşünürüm. Sevgiyle kullanılan eşyaların daha uzun süre sağlam kalması ve eşyalara gösterilen ilginin size mutluluk olarak dönmesi de bunun cabası, "Bakarsan bağ olur, bakmazsan dağ olur." atasözü de bunu anlatıyor olmalı.

Çevremdeki kişiler ve yakınlarım ev düzenine olan ilgimi ve âlâkâmı bildiklerinden bana misafirliğe geldiklerinde ilk iş olarak evimi gezip görmek isterler. Arkadaşlarımın evine gittiğim zaman da kendi evlerini, dolaplarını daha düzenli ve kullanışlı hale getirmek için benden fikir vermemi isterler. Bu sebepten dolayı, ev düzeniyle ilgili bilgilerimi ve tecrübelerimi kızımla birlikte artık sizlerle de paylaşma zamanının geldiğine inanıyorum.

Yeni yazılarda tekrar buluşmak üzere.

Tertip ve düzen rehberinizden sevgilerle!..

5 yorum:

Unknown dedi ki...

Eşyalara sevgi gösterilmesi ve bunun mutluluk olarak yansıması bana çok ilginç geldi . hemen bir kaç uygulama yaptım. gerçekten insanı mutlu ediyor. ilginç fikriniz için teşekkür ediyorum.yazılarınızın devamı dileğiyle.

Unknown dedi ki...

Balkonu ve çiçekleri çok begendim içim açıldı, verdiğiniz güzel bilgiler ve şahane tasarımlar bizlere rehber oluyor. Fikirleriniz ve yazılarınızın devamını bekliyoruz. iyi bayramlar .

Düzenli Evim dedi ki...

Vildan Hanım, içten yorumunuz için çok teşekkürler, size de iyi bayramlar dileriz.

samet dedi ki...

sevgili düzenli evim; sevgiyle paylaştığınız püf noktalar,pratik bilgiler ve ev düzenleme yardımınız için size sonsuz teşekkür ediyorum. sayenizde kayınvalidemin bile imrendiği bir ev hanımı oldum :)) başarılarınızın devamını diliyorum. pınar çınar ayvalı.

Düzenli Evim dedi ki...

Sevgili Pınar hanım, yazılarıma, duygularımı ve sevgimi kattığımı farketmişsiniz. Çok teşekkürler. Sizin de ilginç önerilerinizi bizimle paylaşmanızı bekliyoruz. Sevgiyle kalın.

Yorum Gönder